Известие

Collapse
No announcement yet.

Изкажете мнение 156 1.6 ; 1.8 ; 2.4 JTD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
    Трябва да ви кажа че сегашния дизел няма нищо общо с дизела преди 10-15 години.
    Тук напълно съм съгласен...и аз това се опитвам да обясна на повечето бензин(газ) фенове...защото ми обясняват колко е добър бензина и как им харчи малко,а като погледнеш са си сложили газова уредба!Модерния дизел е най-доброто решение(казвал съм го много пъти и ще продължавам да го казвам...)

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

?

относно питането на колегата и аз искам да ви питам специално за 1.6/16v???

Comment

единственото добро нещо за италианските двигатели съм чувал по повод на дизеловите 1.9 JTD и 2.4 JTD. говоря за разработките на FIAT.

Comment

Първоначално публикувано от blaf Покажи съобщение
          относно питането на колегата и аз искам да ви питам специално за 1.6/16v???
          Еми 1.6 харчи като бензин и не върви много-ако си заклет бензин фен и не искаш да ти харчи и върви много е твоят двигател...иначе ако е бензин да е мин. 2.0!Моята препоръка е 1.9 - върви много прилично и харчи удивително малко за вървежа си...може да стане 150 кончета и т.н.

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Започва да става забавно......
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

какво имаш в предвит

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                и аз това се опитвам да обясна на повечето бензин(газ) фенове...защото ми обясняват колко е добър бензина и как им харчи малко,а като погледнеш са си сложили газова уредба!Модерния дизел е най-доброто решение(казвал съм го много пъти и ще продължавам да го казвам...)
                Ами сигурно са си сложили газ защото ГИ няма нищо общо с агу-тата отпреди 10 години, а и струва 1200-1800 лв. Само трбината на модерния дизел е повече, а има и няколко други джаджи от по няколкостотин лева. Зависи от колата и за какво ти трябва. Нещата не са черно-бели.
                2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от blaf Покажи съобщение
                  какво имаш в предвит
                  Ми като започне вечния спор бензин vs дизел винаги се стига до спорове и следователно до заключване на темата
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

Еми 1.6 харчи като бензин и не върви много-ако си заклет бензин фен и не искаш да ти харчи и върви много е твоят двигател...иначе ако е бензин да е мин. 2.0!Моята препоръка е 1.9 - върви много прилично и харчи удивително малко за вървежа си...може да стане 150 кончета и т.н.
                    1,9 JTD 16V си е 150 кончета, що трябва да става
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

.... Моята препоръка е 1.9 - върви много прилично и харчи удивително малко за вървежа си...може да стане 150 кончета и т.н.
                      Най-вероятно говори за 1,9 ЖТД = 115к.с и след "чипосване" става близо 150к.с. /145к.с./
                      Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
                        Най-вероятно говори за 1,9 ЖТД = 115к.с и след "чипосване" става близо 150к.с. /145к.с./
                        Точно за това говоря!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                          Ами сигурно са си сложили газ защото ГИ няма нищо общо с агу-тата отпреди 10 години, а и струва 1200-1800 лв. Само трбината на модерния дизел е повече, а има и няколко други джаджи от по няколкостотин лева. Зависи от колата и за какво ти трябва. Нещата не са черно-бели.
                          Да съгласен съм!Но защо тогава се водите бензин фенове и някои разправят колко бил готин бензина и т.н.При това положение става ГИ фенове

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Да съгласен съм!Но защо тогава се водите бензин фенове и някои разправят колко бил готин бензина и т.н.При това положение става ГИ фенове
                            абе 10 пъти ти прочетох поста и нищо не разбрах .......
                            какво искаше да кажеш ... !?
                            Last edited by slav40; d.m.y г., 15:19.
                            Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                              абе 10 пъти ти прочетох поста и нищо не разбрах .......
                              какво искаше да кежеш ... !?
                              Исках да кажа че тия с бензиновите ТС много го хвалят а всъщност (тези които го хвалят имат АГУ или ГИ не всички)и много плюят по дизела(а нафтата е мн по-добро решение) да обобщя: трябва да е дизел!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                              X