If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трябва да ви кажа че сегашния дизел няма нищо общо с дизела преди 10-15 години.
Тук напълно съм съгласен...и аз това се опитвам да обясна на повечето бензин(газ) фенове...защото ми обясняват колко е добър бензина и как им харчи малко,а като погледнеш са си сложили газова уредба!Модерния дизел е най-доброто решение(казвал съм го много пъти и ще продължавам да го казвам...)
относно питането на колегата и аз искам да ви питам специално за 1.6/16v???
Еми 1.6 харчи като бензин и не върви много-ако си заклет бензин фен и не искаш да ти харчи и върви много е твоят двигател...иначе ако е бензин да е мин. 2.0!Моята препоръка е 1.9 - върви много прилично и харчи удивително малко за вървежа си...може да стане 150 кончета и т.н.
и аз това се опитвам да обясна на повечето бензин(газ) фенове...защото ми обясняват колко е добър бензина и как им харчи малко,а като погледнеш са си сложили газова уредба!Модерния дизел е най-доброто решение(казвал съм го много пъти и ще продължавам да го казвам...)
Ами сигурно са си сложили газ защото ГИ няма нищо общо с агу-тата отпреди 10 години, а и струва 1200-1800 лв. Само трбината на модерния дизел е повече, а има и няколко други джаджи от по няколкостотин лева. Зависи от колата и за какво ти трябва. Нещата не са черно-бели.
Еми 1.6 харчи като бензин и не върви много-ако си заклет бензин фен и не искаш да ти харчи и върви много е твоят двигател...иначе ако е бензин да е мин. 2.0!Моята препоръка е 1.9 - върви много прилично и харчи удивително малко за вървежа си...може да стане 150 кончета и т.н.
Ами сигурно са си сложили газ защото ГИ няма нищо общо с агу-тата отпреди 10 години, а и струва 1200-1800 лв. Само трбината на модерния дизел е повече, а има и няколко други джаджи от по няколкостотин лева. Зависи от колата и за какво ти трябва. Нещата не са черно-бели.
Да съгласен съм!Но защо тогава се водите бензин фенове и някои разправят колко бил готин бензина и т.н.При това положение става ГИ фенове
абе 10 пъти ти прочетох поста и нищо не разбрах .......
какво искаше да кежеш ... !?
Исках да кажа че тия с бензиновите ТС много го хвалят а всъщност (тези които го хвалят имат АГУ или ГИ не всички)и много плюят по дизела(а нафтата е мн по-добро решение) да обобщя: трябва да е дизел!
Comment